8 Comments

  1. Avatar titan
    December 11, 2013 @ 4:19 pm

    silap tu..benda normal maa. haha..

    Reply

    • Avatar azwan
      December 11, 2013 @ 4:23 pm

      kalah itu normal.
      tapi kekalahan berturut Man Utd kat old trafford boleh dianggap sebagai tak normal.

      Reply

      • Avatar hafizmd
        December 12, 2013 @ 12:37 pm

        sekarang normal sebab bukan ferguson…jadi, fan manu…rileks sudah..normal jer…hahaha

        Reply

  2. Avatar hafizmd
    December 12, 2013 @ 12:39 pm

    Memang rata2 fan manu rasanya bercampur2…ada yg kecewa ada yg rileks jer…ambe tak susah hati mana…jauh lagi season ni nak habis… =)

    apapun, mungkin wenger pun dah nak quit…nak join ferguson jalan2….hehhe

    Reply

    • Avatar azwan
      December 13, 2013 @ 12:15 pm

      ada betulnya gak tu. lepas season break, mungkin boleh bangkit lagi

      Reply

  3. Avatar khairul asrol
    December 12, 2013 @ 1:12 pm

    kalau aku jadi Moyes, lama dah aku tarik diri dari terus pegang jawatan kat Manu tu. malu woo. keh3

    Reply

    • Avatar azwan
      December 13, 2013 @ 12:17 pm

      moyes mahukan cabaran baru. dan menjadi satu penghormatan buat dirinya bila ferguson sendiri mahukan dia menggantikannya. tapi sayangnya, langkah tidak seperti dirancang. mungkin belum serasi.

      masih awal lagi…bak kata fan man utd lain

      Reply

  4. Avatar setya
    November 4, 2014 @ 3:29 pm

    Berharap yang terbaik

    Reply

Leave a Reply to azwan Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.