8 Comments

  1. Ismail N
    March 24, 2015 @ 4:08 pm

    Kawe pakai jer apa-apa design jersi MU.. No hal punya! GGMU.. 😀

    Reply

    • Azwan Anuar
      March 27, 2015 @ 10:35 pm

      tak kisah apa jenama pun, asalkan Man Utd

      Reply

  2. zik
    April 11, 2015 @ 10:32 pm

    apa2 jerla… janji ada perubahan …

    Reply

  3. Homestay Di Kota Bharu
    April 28, 2015 @ 3:05 am

    Kelab kesayangan aku dari berumur 6 tahun lagi sampai sekarang.

    Reply

  4. Kereta Sewa Di Shah Alam
    May 20, 2015 @ 4:13 am

    Tak kisah la jersi macam mana pun, yang penting man u dah dapat wing sensasi belanda Memphis Depay, paul pogba, ilkay gundogan dengan mats hummels on the way..

    Reply

  5. Khairul Zamri
    May 28, 2015 @ 10:11 pm

    Simple saja designnya janji main tu penting GGMU

    Reply

  6. Khairul Zamri
    August 7, 2015 @ 7:11 pm

    All the best MU 🙂

    Reply

  7. abi
    August 20, 2015 @ 9:47 am

    Cantik jugak jersey ni. Brape sehelai ye.

    Sign: Abi was here,

    Lawati e-komuniti bola sepak
    http://mysoccercommunity.com

    Reply

Tinggalkan Komen Anda