9 Comments

  1. khairul asrol
    February 15, 2013 @ 7:25 pm

    silap wenger jugak taknak bagi walcott maen center. power kot dia kalau main striker. memang impian dia sejak dulu lagi.

    Reply

    • azwan
      February 18, 2013 @ 11:52 am

      Walcott bagi aku tak sesuai main center forward. dia tak ada susuk tubuh yang cukup sesuai. bila main CF, kita nak kena lepas center back and then, ramai CB dalam kelan EPL yang kuat. bukan senang nak lolos, jadi dia memang sesuai main sayap je, speed dia ada, lebih senang nak masuk kawasan lawan lalu sayap berbanding tengah

      Reply

  2. Katak Comel
    February 16, 2013 @ 3:50 pm

    semoga arsenal semakin maju tanpa rvp..
    chaiyok2

    Reply

    • azwan
      February 18, 2013 @ 11:53 am

      nak kata maju sangat pun tak, nak kata mundur pun tak…statik je sejak 2,3 musim ni

      Reply

  3. titan
    February 16, 2013 @ 4:51 pm

    hoho..jadi..ada bagusnya rvp blah dari arsenal kan?

    Reply

    • azwan
      February 18, 2013 @ 11:54 am

      memang ada bagus dari segi peluang pemain lain. kalau secara keseluruhan, arsenal kehilangan ‘mesin pencetak gol’ mereka

      Reply

    • hafizmd
      February 18, 2013 @ 5:37 pm

      Yg ambe tau, bagus utk Manu…hehe

      Reply

      • azwan
        March 5, 2013 @ 11:14 pm

        bagus untuk semua fan Man utd

        Reply

Tinggalkan Komen Anda