9 Comments

  1. Wan Gerrard
    December 17, 2013 @ 12:52 pm

    aku pun rasa dia tak patut kena pecat, at least bagi la sampai hujung musim. dia baru dapat pemain yang dia nak dan masih baru dengan cara coaching dia

    Reply

    • azwan
      December 19, 2013 @ 12:26 am

      pemilik dah rasa macam tak berbaloi dengan duit yang dikeluarkan. keluar duit banyak, tapi kalah besar je.
      tapi bagi aku pun, memang kena bagi peluang sampai akhir musim

      Reply

  2. titan
    December 17, 2013 @ 1:36 pm

    terlalu awal. patut bagi sampai habis musim.

    Reply

    • azwan
      December 19, 2013 @ 12:26 am

      betul tu. baru setahun Villas Boas di Tottenham

      Reply

  3. Joe
    December 17, 2013 @ 9:31 pm

    Same je macam kes die kat Chelsea. Dia dah set up team, then orang lain pulak tuai hasilnya.

    Reply

    • azwan
      December 19, 2013 @ 12:27 am

      kat chelsea dulu dia tak boleh nak buat kerja sebab kurang dapat respect dari pemain senior. thats why prestasi chelsea masa dengan dia agak teruk sikit, sebab star tu semua tak nak dengar arahan dia

      Reply

  4. Cikgu Bola
    February 5, 2014 @ 4:49 pm

    tergelak plak aku bila baca tajuk tu hehehe

    Reply

    • azwan
      February 7, 2014 @ 10:01 am

      ish..kenapa nak tergelak pulak cikgu?

      Reply

Tinggalkan Komen Anda