10 Comments

  1. hafizmd
    September 23, 2013 @ 12:49 pm

    “Pemain yang baik juga lahirnya dari pembangunan atau latihan sesebuah kelab atau pasukan”

    ambe setuju dgn statement ni…mmg apa jua sukan, sistemnya dari bawah ke atas, atas ke bawah mesti bagus…

    bab jurulatih tu, ambe rasa peranannya penting untuk guna pemain yg ada sebaik-baiknya. contohnya, jika pemain tu dah mmg terer main sayap, janganlah letak posisi lain..itu mmg kurang bijak…

    apapun, coach raja dah sampai limit dia dah…mohon jurulatih lain =)

    Reply

    • azwan
      September 24, 2013 @ 10:39 am

      setiap manusia ada limitnya.
      memang dia dah sampai tahap tepu. dah tak ada taktikal dan idea baru lagi.

      elok berundur masa diatas. kalau berundur masa dah kat bawah, orang dah tak kenang lagi

      Reply

  2. titan
    September 23, 2013 @ 1:03 pm

    kita tengok ajelah, ada ke tidak jurulatih baru nanti..

    Reply

    • azwan
      September 24, 2013 @ 10:40 am

      wajib ada. tolong lah ada..

      Reply

      • titan
        September 24, 2013 @ 1:42 pm

        bergantung pada FAM aje sekarang. Nak atau tak nak aje..

        Reply

        • azwan
          September 24, 2013 @ 4:32 pm

          Rajagobal tetap undur diri, sebab kontrak dia dah habis

          Reply

  3. akubiomed
    September 23, 2013 @ 1:33 pm

    Sokong kita perlukan pengadil profesional.

    Reply

    • azwan
      September 24, 2013 @ 10:40 am

      itu masalah kita. liga profesional. pemain profesional. tapi pengadil amatur, part-time job je

      Reply

  4. Wan Gerrard
    September 24, 2013 @ 10:21 pm

    masalah rajagopal ni tak boleh nak cari benda baru dari segi taktikal atau barisan pemain, jadi jangka hayat die kejap je la..aha pengadil kena rombak semula jd profesional.. tak kisah siapa jd jurulatih nt, asalkan die buat homework betul2

    Reply

    • azwan
      September 25, 2013 @ 9:44 am

      liga profesional, pemain profesional. tapi kita masih tak ada pengadil profesional yang ramai.
      itu yang kita perlukan dalam liga malaysia

      Reply

Tinggalkan Komen Anda