12 Comments

  1. hafizmd
    January 31, 2013 @ 5:13 pm

    Semua soalan ni hanya coach Raja yg boleh jawab. Itupun kalau dia nak jawab

    Pelik bin ajaib. kalau nak kata Piya tak fit, dia steady jer main 90minit…kawal bola ok, free kick ok, kawal tengah ok…apa lagi kriteria yg coach Raja nak ‘eksperimenkan’?

    Reply

    • azwan
      February 4, 2013 @ 11:54 am

      semua orang memang nak tahu kenapa dia tak ambil Piya. kenapa masih nak senaraikan Safiq Rahim?

      saintis memang pelik.suka buat eksperimen.hehe..

      Reply

  2. donnyien
    February 1, 2013 @ 2:26 am

    Cuma mengharap yang terbaik buat anak buah rajagopal ni pada kejohanan yang akan datang

    Reply

    • azwan
      February 4, 2013 @ 11:59 am

      itu je yang kita mampu lakukan. bagi idea dan pendapat dia munkin tak nak dengar

      Reply

  3. titan
    February 3, 2013 @ 9:20 pm

    haha..selagi dia tak cakap, selagi tu la kita tak tahu.

    Reply

    • azwan
      February 4, 2013 @ 11:59 am

      boleh tak ko pujuk dia cakap dengan menghantar semangkuk cendol, try lah..

      Reply

      • titan
        February 16, 2013 @ 4:56 pm

        aku takut..dia bagi jawapann..

        “saya tak pilih piya sebab piya tak cukup cendol lagi..”

        Kalau gitu jawapannya, aku kena setuju la dengan rajagopal..haha..

        Reply

        • azwan
          February 18, 2013 @ 11:54 am

          tak cukup cendol lagi..ahahha…

          Reply

  4. TehR
    February 4, 2013 @ 12:50 am

    aku juga heran dengan rajagobal ni
    macam tak berani nak jawab soalan je

    Reply

    • azwan
      February 4, 2013 @ 12:00 pm

      itulah yang pelik..kenapa suruh orang lain yang jawap. dia ketua jurulatih pasukan kebangsaan Malaysia. sepatutnya dia mesti ada sebab tak pilih Piya

      Reply

  5. mie
    February 4, 2013 @ 3:37 am

    rajagopal ada misi tersendiri ni..
    ahahahah

    Reply

    • azwan
      February 4, 2013 @ 12:01 pm

      misi dan eksperimen sendiri. Piya tak termasuk dalam ‘bahan ujikaji’ yang diperlukan.hehe… 🙂

      Reply

Tinggalkan Komen Anda