16 Comments

  1. Avatar titan
    February 26, 2014 @ 5:01 pm

    Ya..ingin lihat muka baru.

    Reply

    • Avatar azwan
      February 27, 2014 @ 12:33 pm

      siapa yang rasanya layak?

      Reply

      • Avatar Adi
        March 4, 2014 @ 5:12 pm

        ramai yang berpendapat TMJ terbaik, tapi TMJ pula tolak sebab alasan masih tak cukup pengalaman, TMP lak sedia bertanding, tengok track rekod bagus gak TMP ni, Hoki dia pegang kejap je naik.

        Reply

        • Avatar azwan
          March 6, 2014 @ 9:40 am

          TMP mungkin antara calon paling feveret. cuma jika dia pegang 2 jawatan presiden dalam satu masa, nampak macam tamak pulak 🙂

          Reply

  2. Avatar azlanvai
    February 26, 2014 @ 9:03 pm

    Harap presiden baru adalah individu yang berkaliber dan orang yang biasa dalam selok belok bola sepak. Semoga tiada lobi melobi.

    Reply

    • Avatar azwan
      February 27, 2014 @ 12:34 pm

      betul tu. hopefully gitu lah. biar presiden yang benar-benar arif dunia bola sepak

      Reply

      • Avatar azlanvai
        February 27, 2014 @ 5:59 pm

        Tak payah golongan bangsawan pon takpe kan..

        Reply

        • Avatar azwan
          March 1, 2014 @ 1:30 am

          aku pun setuju jika cari rakyat biasa. atau mungkin ahli korporat yang hebat

          Reply

  3. Avatar hafizmd
    February 27, 2014 @ 7:06 am

    Nampak gayanya, rasanya tiada perubahan dalam tampuk kerusi presiden….apapun, mungkinkah berlaku keajaiban?

    hoho..nama2 yg TSAM sebut tu, layak, cuma ada yg nampak kurang pengalaman dan network…agaknyelah

    p/s – tahniah boladaily memang MSMW best sport blog!

    Reply

    • Avatar azwan
      February 27, 2014 @ 12:36 pm

      ini lah masanya ahli gabungan, FA setiap negeri kena berani buat perubahan. kalau dah tidak suka kepimpinan yang ada, tukar je lah

      Reply

  4. Avatar internship malaysia
    February 28, 2014 @ 12:13 am

    semoga dengan perubahan tampuk kepimpinan ini kualiti bola sepak dapat meningkat dengan baik lagi selepas ini

    Reply

    • Avatar azwan
      March 1, 2014 @ 1:31 am

      insyaallah. itu yang ramai harapkan

      Reply

  5. Avatar UpProfits
    March 2, 2014 @ 12:42 pm

    Biarlah mereka yg bakal menerajui FAM itu nanti terdiri daripada mereka yg benar2 layak..tak kira lah drp golongan istana ke, tokoh korporat ke, legend bolasepak ke, asalkan dapat melonjakkan bolasepak Malaysia ke suatu tahap yg lebih tggi berbanding 30 tahun ini..Kami dh fed up! 🙁

    Reply

    • Avatar azwan
      March 6, 2014 @ 9:34 am

      ramai dah fedup. kita tidak mahu lagi level asia tenggara. kita nak level asia dan dunia

      Reply

  6. Avatar Mohd Azlan
    March 6, 2014 @ 3:02 pm

    Pada pandangan saya , Tengku Mahkota Pahang tiada kredibiliti untuk memimpin FAM. Calon yang paling layak adalah Tan Sri Annuar Musa atau Tengku Ismail.. Selain itu, FA negeri perlu membuat keputusan supaya Jawatan Presiden and Timbalan Presiden dihadkan kepada dua penggal sahaja

    Reply

    • Avatar azwan
      March 14, 2014 @ 11:01 am

      kalau 2 penggal takut tak sempat nak laksanakan segala perancangan

      Reply

Tinggalkan Komen Anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.