2 Comments

 1. Avatar andy
  April 8, 2012 @ 7:39 pm

  Para pembaca sekelian…terlebih dahulu maafkan saya kerana telah lewat menaip pandangan, baru terbaca artikel ini pada 8.4,12.
  Saya berpendapat fam tidak perlu menguatkuasakan peraturan keatas pasukan the lions xii yang memiliki pemain2 melebihi umur 23 tahun untuk terus bermain diliga malaysia (jika menjadi juara sekalipun), kerana nasi sudah menjadi bubur keatas kelonggaran keputusan terdahulu.
  Telah sedia maklum pengecualian awal fam kepada fas adalah hasil perbincangan dan persetujuan kedua2 pengurusan untuk pembangunan bolasepak kedua2 negara, pada pandangan saya keputusan yang berubah2 akan mencacatkan atau menjatuhkan imej fam sendiri dan ditakuti akan menerima cemuhan para peminat dan pengkritik sukan, presiden juga yang akan dipertanggungjawabkan.
  Saya kagum dengan fas kerana persatuan bolasepak singapura telah menetapkan peraturan umur pemain didalam liganya..tiada kompromi, syarat dan peraturan dipatuhi, ini sangat penting didalam pembangunan bolasepaknya(keputusan sebenarnya adalah muktamat).
  Saya juga tidak tertarik dengan kenyataan dan alasan Timb. presiden dato` hamidin untuk `berlaku adil` kepada pasukan2 diliga malaysia berkaitan dengan umur tersebut, setelah kebangkitan permainan the lions xii…. jika persembahan pasukan singapura itu hambar kemungkinan masaalah umur pemain2 tidak timbul!

  Reply

  • Avatar Admin
   April 9, 2012 @ 10:33 am

   bersetuju dengan pendapat Andy.
   kesilapan FAM diperingkat awal lagi. umum akan melihat yang FAM sendiri tidak patuh dengan peraturan yang ditetapkannya sendiri

   terima kasih andy, teruskan membaca bola daily.

   Reply

Tinggalkan Komen Anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.