11 Comments

  1. titan
    February 4, 2014 @ 12:56 pm

    hoho..mesti ramai undi blog ko nih. ada peluang nak menang. 🙂

    Reply

    • azwan
      February 4, 2014 @ 3:47 pm

      tidak tahu lah. rezki masing-masing. mungkin guliroket pun boleh menang gak

      Reply

  2. Wan Gerrard
    February 4, 2014 @ 3:44 pm

    semoga berjaya..ramai promote blog ko ni 🙂

    Reply

    • azwan
      February 4, 2014 @ 3:46 pm

      terima kasih. nak menang tu standard lah..tak mengharap sangat. cuma nak org tahu kewujudan boladaily.com je

      Reply

  3. guliroket
    February 5, 2014 @ 9:55 am

    pecah undi la antara kita bertiga gayanya ni. haha..

    Reply

    • azwan
      February 7, 2014 @ 10:03 am

      hang patutnya tak perlu masuk kategori ini…bagi lah peluang kat orang baru macam aku and Wan Gerrard

      Reply

      • Fauzi Blues
        February 10, 2014 @ 5:53 pm

        Blog korang ni patut x yah masuk award ni…confirm aku kalah…
        tapi kira ok la..at least blog aku masuk final pun dah kira ok…

        Reply

  4. fyna
    February 7, 2014 @ 4:22 pm

    good luck!! ^_^

    Reply

Tinggalkan Komen Anda