2 Comments

  1. Avatar Razifredz
    May 8, 2012 @ 12:56 pm

    kemenangan man city dh boleh di agak sejak awal permainan lagi, cuma gol awal je yang tak mampu diraih … nampaknya % untuk Man city menjadi juara EPL musim 2011/12 ni memang tinggi … Apapun aku tetap Glory Glory Man United

    Reply

    • Avatar Admin
      May 8, 2012 @ 3:20 pm

      Man U masih boleh menang, jika mampu untuk menjaringkan lebih dari 7 gol menetang Sunderland.
      Sir Alex munkin boleh try hubungi Mark Hughes untuk bagi tips macam mana nak tumbangkan Man City

      Reply

Tinggalkan Komen Anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.