2 Comments

  1. Razifredz
    May 8, 2012 @ 12:56 pm

    kemenangan man city dh boleh di agak sejak awal permainan lagi, cuma gol awal je yang tak mampu diraih … nampaknya % untuk Man city menjadi juara EPL musim 2011/12 ni memang tinggi … Apapun aku tetap Glory Glory Man United

    Reply

    • Admin
      May 8, 2012 @ 3:20 pm

      Man U masih boleh menang, jika mampu untuk menjaringkan lebih dari 7 gol menetang Sunderland.
      Sir Alex munkin boleh try hubungi Mark Hughes untuk bagi tips macam mana nak tumbangkan Man City

      Reply

Tinggalkan Komen Anda