16 Comments

  1. Avatar TehR
    February 5, 2013 @ 1:03 am

    aku masih keliru
    apa pun harap nazmi terus tabah dan sabar

    Reply

    • Avatar azwan
      February 14, 2013 @ 10:50 am

      ramai yang keliru dan kekaburan

      Reply

  2. Avatar Naz Fan
    February 5, 2013 @ 4:26 pm

    Poor kid.. FAM should b more transparent on this issue, they are tarnishing Nazmi’s reputation to the public. I believe this story is true, so Malaysian should stop their negative thinking, there must be a concrete reason why he’d left the club.

    Reply

    • Avatar azwan
      February 14, 2013 @ 10:52 am

      nazmi should open mouth about this isue to make it clear

      Reply

  3. Avatar Ritz
    February 5, 2013 @ 5:21 pm

    ye kan saya juga terperanjat bila mendengar dia pulang ke Malaysia dan bermain dgn PKNS…huh…kenapa la yer..

    bro… cantik laaa template nie… boleh tak saya nak guna juga untuk blog wordpress saya….kalau boleh nanti email kat saya yer…tq

    Reply

    • Avatar azwan
      February 14, 2013 @ 10:53 am

      ramai yang terperanjat. dan rasa ramainya juga yang macam dimusnahkan harapan dan impian untuk tengok anak malaysia main dalam liga eropah.
      aku guna theme thesis

      Reply

  4. Avatar Berita Semasa
    February 6, 2013 @ 1:02 am

    Kalaun puncanya pasal gaji, memang patut nazmi blah..

    Reply

    • Avatar azwan
      February 14, 2013 @ 10:53 am

      betul. bila soal duit. kita tak boleh berlengah. lagi lama kat sana, lagi banyak pakai duit

      Reply

  5. Avatar khairul asrol
    February 15, 2013 @ 5:21 pm

    wahh pasal gaji sikit pulak ke? hmm. kalau betul dia menyerlah kat sana mungkin boleh diserap dalam first eleven kan tapi hakikatnya dia berlatih dengan pasukan bawah 19 tahun je. rasanya macam same je dengan pemain hebat yang lain tapi dipinggirkan. gaji akan dibayar kecik, lambat pulak tu.

    Reply

    • Avatar azwan
      February 18, 2013 @ 11:49 am

      kita je rasa dia ni dah cukup hebat. tapi itu dalam Malaysia, munkin kat sana ramai lagi hebat, itu sebab munkin dia dipandang sebelah mata je oleh pengurusan SC Biera Mar

      Reply

  6. Avatar titan
    February 16, 2013 @ 5:01 pm

    kalau bab duit..dan takde plak nak tolong. Ok. Memang patut pun blah..

    Reply

    • Avatar azwan
      February 18, 2013 @ 11:55 am

      memang pun. kalau dah tak ada duit, macam mana nak survive kat sana? kat sana pun tak ada Maggi kan.he… 🙂

      Reply

  7. Avatar hafizmd
    February 18, 2013 @ 5:34 pm

    Kalau benar isu gaji, boleh dikata wajar utk nazmi pulang…

    Noktah. Moga dia terus kekal cergas walaupun tak dapat main sebelum April.

    harap2 coach OKS dapat menilai kembali prestasi Nazmi. Klau bagus, bolehlah serap masuk balik dalam Harimau Muda.

    Reply

    • Avatar azwan
      March 5, 2013 @ 11:14 pm

      nak serap balik munkin susah sebab dah sign kontrak dengan PKNS. cuma Nazmi perlu kekalkan cergas and sentuhannya tak hilang

      Reply

  8. Avatar ashadin
    February 20, 2013 @ 11:56 am

    kesian kat beliau.. dpt bayaran seciput tu je..mmg tak cukuplah kan nak tampung hidup kat ngr yg pakai euro..huhu

    Reply

    • Avatar azwan
      March 5, 2013 @ 11:15 pm

      itulah pasalnya. kena balik jugak. kalau tak balik, memang terpaksa berhutang dengan orang lain lah

      Reply

Tinggalkan Komen Anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.